Ledig stilling: lærling i ernæringskokkefaget

Vi vil så gjerne ha en ny lærling i ernæringskokkefaget fra høsten. Søknadsfristen er 2. april.

Dessertglass med jordbær, is, krem og mandelflak - Klikk for stort bildeSom lærling i faget ernæringskokk, jobber du på institusjonskjøkken i to år. Vi lærer deg å lage trygge og sunne måltider til beboere på Trysil bo- og aktivitetssenter og til hjemmeboende.

Uansett hvem spisegjesten er, skal det handle om matglede. Lærlingene våre jobber med behandling av råvarer, planlegging av menyer, tilberedning av næringsrike måltider, mengde-, pris-, og næringsberegning. Hos oss får de kjenne på både mestring og progresjon.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker oss en lærling som:

  • har bestått VG1 og VG2, men vi kan også vurdere søkere som ikke har bestått enkeltfag.
  • har lite fravær. 
  • er engasjert, motivert og interessert i faget.
  • kan samarbeide med andre.
  • har gode holdninger i arbeid med mennesker.
  • er kreativ, fleksibel og løsningsorientert.
  • er strukturert og kan jobbe systematisk. 

Gå til utlysningstekst og søknadsskjema for lærling i ernæringskokkefaget

Dette er 2. gangsutlysning.

Kontakt oss

Stina Brenden
Konstituert enhetsleder
Trysil bo- og aktivitetssenter
E-post
Telefon 40 42 78 12
Marit Nerby
Konstituert avdelingsleder
Trysil bo- og aktivitetssenter avdeling 7 - kjøkkenet
E-post
Telefon 40 43 79 26